Despre

Contact?

Cum site-ul este incă în lucrare, puteți lua legătură cu mine pe pagina de Facebook aici.

Ce este jrt.ro?

jrt.ro (alias: justromanianthings.ro), este o platformă de „content-sharing-community” românească, dedicată în mod exclusiv divertismentului.

Scopul site-ului jrt.ro este de a creea o comunitate pe plan național, unde userii pot posta, comenta, și vota diverse imagini, gif-uri, clipuri video (și multe altele pe viitor) din categoria #justromanianthings.

Cine este în spatele site-ului jrt.ro?

Un om plictisit pe nume Raul împreună cu pagina sa de Facebook Just Romanian Things, cateodată ajutat de un alt om plictisit.

Cum pot posta pe jrt.ro?

Tot ce trebuie să faci ca să poți posta / vota / comenta este sa îți faci un cont pe site prin email sau Facebook. Pentru a-ți face un cont, vezi pagina Register. Apoi, acesează butonul „upload” din dreapta pe desktop și în meniul din stanga pe mobile.

Ce ar trebui să postez pe jrt.ro?

Postări comice, memes, clipuri, chestii de prin scara de blog și din spatele blocului, românești de preferință, care ar intra încă odată în categoria #justromanianthings.

Ce se întâmplă dupa ce postez pe jrt.ro?

După fiecare upload, postul merge la moderat, unde eu personal îi voi da approve sau disapprove. Dacă postul nu este relevant site-ului, postarea va fi refuzată. Orice încercare de spam / insistențe cu posturi irelevante sau de altă natură, va rezulta în ban pe email / contul de Facebook / IP.

Ce informații colectează jrt.ro?

Pentru a-ți putea face cont pe site, jrt.ro are nevoie de a accesa (prin intermediul Facebook sau email) adresa de email al userului, numele sau nickname-ul, poza de profil de pe Facebook (daca contul e facut prin intermediul Facebook). jrt.ro mai colectează informații standard din cookies precum locații, vârstă, și alte detalii din Chrome / Gmail / orice alt cont din orice alt browser.

  • Pagină în progres…